Zoekt vrouw voor een vrouw sudtirol volwassen persoonlijkheid

(43) Provincie Limburg ref-1622458,. (39) provincie Antwerpen ref 45789 Deze knappe ongehuwde man wil zijn leven delen met een aangename jongedame. Actie is reactieals zij je graag aanraakt tijdens het gesprek, raak haar dan ook aan. Houdt van wandelen, een terrasje doen, lekker uit eten of gewoon een avondje gezellig thuis TV kijken.

Videos

Blonde komt voor een casting. Heeft zelf geen kinderen maar aanvaardt zeker de kinderen van zijn partner. Er zit een wereld van verschil tussen het hoofd koel houden en je gedragen als een eikel. Houdt van een vrouw die in balans is met lichaam en geest, sociaal en aangenaam in omgang, waarden als eerlijkheid en trouw zijn belangrijk! Hij heeft brede interesses: fietsen, zwemmen, wandelen, film, citytrip, reizen, houdt ook van gezelligheid: familie, graag uit eten, glaasje wijn, cocooning. Hij is gepassioneerd door Italië. Maak je echter geen zorgen als je niet onafhankelijk of carrièregericht bent. Een beetje verlegen, geen grote babbelaar maar wel een hart van goud. 4, imponeer haar met je onafhankelijkheid. Hij is klaar voor een nieuwe relatie en zoekt een lieve, verzorgde en mooie vrouw.

Reacties (1)

  1. zoekt vrouw voor een vrouw sudtirol volwassen persoonlijkheid zegt:

    Vrouw zoekt vrouw Onderstaande profielen zijn. Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Kortom, het is een actieve man.

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *